reklama

Téma: hospoda

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 0 10.08.2017

Komentář Miloše Čermáka: Típnutá svoboda?

Kritika zákazu kouření v restauracích z pozice bojovníka za svobodu je nudným intelektuálním kýčem. Ještě před deseti, či spíše patnácti lety mohla... více
Notebook miloše čermáka 0 14.06.2017

Loni vzniklo nejvíce hospod za posledních pět let. Podnikatelé tak kryli nápadný nárůst tržeb kvůli EET, tvrdí analytici

V Česku minulý rok vzniklo nejvíce hospod za... více
Byznys 0 30.05.2017
ego!

Verše českých umělců na téma "Poslední cigareta v Čechách"

Posledního květnového dne se mnoho Čechů děsí - začne platit zákaz kouření v restauracích. Nemálo... více
Verše na víkend 0 22.05.2017

Češi pijí pivo raději doma. Změnit se to snaží Potrefená husa, Kolkovna a nově i Budvarka

Budějovický Budvar hodlá mít do dvou let svou... více
Byznys 0 01.05.2017
Humans of Prague

Tři příběhy: Já pocházím z jedné podbabské hospody. Zakládal ji můj dědeček. Dnes už ta hospoda nestojí...

... ale často na tu dobu vzpomínám. V... více
Lidé 0 12.02.2017

Komentátor David Klimeš vybral událost roku: Elektronická evidence všech perverzí Česka

Nejvýznamnější změnou podnikatelského prostředí v... více
Názory 0 30.12.2016

EET: Krachy hospod a zdražování. Ceny zvyšují nejen nepoctiví hospodští

Hned po startu EET velká část restaurací zdražila. Je to cena za narovnání podmínek na trhu.... více
Další témata 0 09.12.2016

Matěj Hollan: Smějeme se s EET

Hlavní politické téma Andre­je Babiše, elektronická evidence tržeb, dostává s blížícím se termínem účinnosti zákona stále humornější podobu. Upřímně,... více
Deníček 0 01.12.2016

Zákaz kouření se blíží. Restaurací pro nekuřáky přibývá, odlivem lidí ale netrpí

Nekuřáckých restaurací v posledních letech přibývá nejen v Praze, ale i ve zbytku republiky. Změnu... více
Domácí 0 23.10.2016

Evidence tržeb způsobí i krachy restaurací. Nejvíce ohroženým druhem jsou malé hospody

Nejvíce dopadne EET na restaurace. Zavřít jich... více
Téma čísla 0 16.10.2016

Sluníčkáři na veřejná místa nepatří. Vítej, druhá republiko

Pro Matěje Hollana není v hospodě U Poutníka místo, tedy alespoň někteří si to myslí. Včetně... více
Deníček 0 18.09.2016

Ostravar otevřel svojí značkovou restauraci

Pivovar Ostravar, který na jaře ohlásil investici do nové sítě značkových hospod, otevřel první z nich. Nese název Ostravarna. více
Marketing 0 04.08.2016

Česká hospoda nad propastí: Národ pivařů pije raději doma

Češi pozvolna přestávají chodit do hospod, raději popíjejí doma. Hospody navíc čeká trojí zásah:... více
Téma čísla 0 14.07.2016

Typologie českých hospod: Nádražka, atrakce i staročeská tradice

Pátá cenová, nádražka, řetězec a nebo turistická atrakce. Češi si mohou vybírat z různých typů... více
Téma čísla 0 18.07.2016

Ve Stržanově zákaz kouření či EET nemusí řešit. Mají výčep bez hospody

Tam, kde se neuživí hospoda, vznikají soukromé kluby. Ovšem ani náhodný kolemjdoucí neskončí nutně... více
Téma čísla 0 14.07.2016

Tady pil už Hašek: Jelínkova Plzeňská pivnice má stoletou tradici

Kouzlu pražské Jelínkovy Plzeňské pivnice podléhají hosté už více než sto let. Mezi pravidelnými... více
Téma čísla 0 14.07.2016
  Celkem nalezeno: 17.
 
 Zobrazuji: 1 - 17.  
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama