reklama

Téma: jídlo

Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pod Věží připravují tlačenku povýšenou na luxusní pokrm

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Jídlo 0 28.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Krokety z mraženého polotovaru? Na ty v bistru... více
Jídlo 0 27.03.2017
Byznys menu

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Restaurace 0 27.03.2017

Dubnové gastronomické festivaly: Asijská kuchyně na náplavce nebo hmyzí sushi

Sezona gastronomických festivalů odstartovala. Kam se v dubnu v Česku vydat? Na pražské náplavce si... více
Jídlo 0 23.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017
Byznys menu

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař.... více
Restaurace 0 20.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017

Zápisky protivného hosta

Tibetská premiéra v Praze Víte, co je momo? Něco mezi knedlíčky a taštičkami s masovou nebo zeleninovou náplní. Tak na tuhle nejznámější tibetskou... více
Jídlo 0 10.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Petra Kriegerová a Lucie Jauernigová otevřely... více
Jídlo 0 09.03.2017
Byznys menu

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Pražská restaurace Mlýnec po letech experimentů... více
Restaurace 0 13.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017

Zápisky protivného hosta

Vznešený muž vs. skvělý barman Gourmetguru gratuluje Václavu Jahnovi z pražského cocktail baru La Casa de la Havana vieja k vítězství v českém kole... více
Jídlo 0 03.03.2017
ego!

Žebírka na grilu nejsou složitá. Zkuste je s hořčicí, křenem a domácí marinádou podle našeho receptu

Když je jíme, připadáme si jako na hostině v... více
Jídlo 0 03.03.2017
Byznys menu

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Restaurace 0 06.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chilli Point připravují slávky na kari s kokosovým mlékem

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Jídlo 0 28.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café & bistro SmetanaQ oživuje dům v Divadelní ulici, který poničil výbuch plynu

Poničená budova v Divadelní ulici, kterou před... více
Jídlo 0 27.02.2017
Pracovní oběd

Byznys v podání zakladatelky Globair Jany Procházkové: Dobrodružství, ne boj o přežití

"Čím líp děláme naši práci, tím víc hrozí, že o... více
Páteční oběd 0 24.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
ego!

Ostrá řež v hrnci: Co kraj, to jiný guláš. Všechny ale zasytí a uspokojí i gurmánské choutky

Maďarský, segedínský, vídeňský, perkelt,... více
Jídlo 0 26.02.2017
Byznys menu

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Restaurace 0 27.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Čestr čekají poslední dny. Své hosty se Ambiente chystá o masopustu řádně vykrmit

Do masopustního hodování se zapojila síť... více
Jídlo 0 23.02.2017

V rozvozech vedou pizzerie. Ale v Ostravě mají Boříka

Statistiky nejčastěji objednávaných jídel ukazují, jaké jsou regionální chutě. více
E-commerce 0 21.02.2017

Hollywoodské hvězdy mají po Oscarech velký hlad. Kuchaři prozradili, co nabídnou

Předávání filmových cen Oscar se v Los Angeles uskuteční už tuto neděli, respektive v pondělí ve... více
Jídlo 0 21.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Provensálské jaro do Bellevue přivolá michelinský šéfkuchař

Do Prahy se chystá michelinský šéfkuchař... více
Jídlo 0 20.02.2017

Zápisky protivného hosta

České Puro Gelato zmrazilo Němce Ač letošní únor ke konzumaci zmrzliny příliš nevybízí, Gourmetguru má pro vás žhavou, respektive ledovou novinku.... více
Jídlo 0 17.02.2017
Pracovní oběd

Pracovní oběd s šéfem ekolo.cz Jakubem Ditrichem: Ježdění na elektrokole není projev lenosti

Byla to láska na první pohled. Servírka řekla, že... více
Páteční oběd 0 17.02.2017
Byznys menu

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Restaurace 0 20.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na jedné špejli losos, na druhé chlebíček

Že je špejle v kuchyni dobrá jen na špízy? O opaku přesvědčuje bistro Špejle v Jindřišské ulici. Na... více
Jídlo 0 16.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café Rudolfinum otevřelo po rekonstrukci. Nabízí domácí sýry i med ze střešních včelínů

Součástí oživení Rudolfina je i zrekonstruování... více
Jídlo 0 16.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Portfolio připravují předkrm z mušlí svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Jídlo 0 14.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017

Zápisky protivného hosta

Pětidenní kanec v Café SavoyPražské Café Savoy, patřící do známé sítě... více
Jídlo 0 10.02.2017
Pracovní oběd

Kreativní ředitel Mark BBDO Leon Sverdlin: Hezké věci tolik nestojí

Má rád problémy, rád je totiž řeší. Tak by se dala parafrázovat slova kreativního ředitele agentury... více
Páteční oběd 0 10.02.2017
Byznys menu

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Restaurace 0 13.02.2017

Češi mají podobné chutě jako Němci, Slováci tíhnou víc k Balkánu a Maďarsku, říká šéf české pobočky firmy Kotányi

Rakouská firma Johann Kotányi působí na 21 trzích... více
Byznys 0 12.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Startuje Chef Time Fest, škola vaření i duely šéfkuchařů. A česká gelaterie uspěla ve světě

Zajímavé gastronomické akce si Gourmetguru... více
Jídlo 0 10.02.2017

Valentýn v českých restauracích: Kam zajít na nápoj lásky nebo afrodiziakální menu

Ať už slavíme svátek zamilovaných, nebo ne, valentýnským speciálům v restauracích se těžko odolává.... více
Life 0 13.02.2017
Moje specialita

Rychlé občerstvení zdravěji: Vyzkoušejte měkkou vietnamskou bagetu bánh mi se zeleninou a bylinami

Máte pár minut na oběd a chcete něco relativně... více
Jídlo 0 05.02.2017

Zápisky protivného hosta: Proměna lahůdkářství Jana Paukerta v moderní bistro. V čem navazuje na tradiční značku?

Proměna slavného lahůdkářství Jana Paukerta... více
Jídlo 0 03.02.2017
Pracovní oběd

Jak rozpoznat lež a číst emoce? Poobědvali jsme s Lindou Štucbartovou ze vzdělávací společnosti Atairu

Vyjednává, přednáší a propojuje lidi. Letos bude... více
Páteční oběd 0 05.02.2017
ego!

Reportáž: Jak chutná nejlepší jídlo světa? Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký šéfkuchař Mathew Peters

Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v... více
Reportáž 0 03.02.2017
Fotogalerie

Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký tým. Podívejte se na fotogalerii nejlepších jídel světa

Hala zaplněná do posledního místa se otřásá v... více
Jídlo 0 06.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 06.02.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Kančí hřbet s topinamburem pro gourmety v prvorepublikové atmosféře Café Savoy

Café Savoy, kavárna a restaurace skupiny... více
Jídlo 0 02.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Blue Orange připravují pečená hovězí žebra

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za... více
Jídlo 0 31.01.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Na ruánskou kachnu do pražské La Gare. Nový šéfkuchař se učil v předních českých podnicích i v Austrálii

Pražská gastronomická scéna nezapomíná na... více
Jídlo 0 30.01.2017
  Celkem nalezeno: 2462.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama