reklama

Téma: jídlo

Pracovní oběd

Miluje písmo a učí lidi, jak přeměnit stres v energii. Čas běží a není prostor pro otálení, říká personální ředitelka firmy Škoda Praha Invest

Žena v neustálém pohybu. Taková je Monika... více
Páteční oběd 24.09.2017

Ravioly za bouřky nedělám, nedržely by, říká molekulární kuchař. Jeho specialitou je štrúdl v kostce

Jeho praděd cukrář vyrobil z marcipánu bitvu u... více
Portrét 24.09.2017

Zápisky protivného hosta

V Rybistru ryby na přání Na malý obchod s čerstvými rybami a bistro v jednom narazil Gourmetguru na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. V Rybistru... více
Jídlo 22.09.2017
ego!

Na "skok" k protinožcům. Ochutnejte šišky z mletého klokaního masa

Australská kuchyně tvoří pestrý mix, jenž spojuje chutě anglických kolonizátorů, přistěhovalců a... více
Jídlo 22.09.2017
ego!

Tour de lednice: Jak v Česku (ne)fungují veřejné spižírny, projekt proti plýtvání potravinami

Otevřeš ledničku, zadarmo si vezmeš, na co máš... více
Téma 24.09.2017
Byznys menu

Jako "Doma" v Home by Unic

Šéfkuchař nové restaurace v centru Prahy sází na tradiční českou kuchyni. Tu se snaží představit v moderní podobě a z farmářských surovin tak, aby... více
Restaurace 21.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci hotelu Kašperk připravují hovězí pupek s ovocnou salsou

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází... více
Jídlo 19.09.2017
Rozhovor

Řetězec restaurací Vapiano dorazil do Česka. S expanzí nám pomohly peníze z burzy, říká jeho šéf

Vapiano je německý řetězec restaurací s italskou... více
Byznys 18.09.2017
Pracovní oběd

Na výstavy o pražských čtvrtích chodí celé rodiny. S expozicemi se ředitelka Muzea hlavního města Prahy snaží vyjít mimo zdi

V podniku založeném za Rakouska-Uherska jsme... více
Páteční oběd 15.09.2017
Moje specialita

Jak připravit skvělé ratatouille, zeleninové ragú z Francie

Lehké jídlo pocházející z francouzské Nice. Orestovaná letní zelenina voní bylinkami z Provence. více
Jídlo 21.09.2017
ego!

Zelí, které dobylo vesmír: Připravte si skvělé korejské kimchi

Korejský všelék, základ dlouhověkosti, národní poklad. Není divu, že když v roce 2008 letěl do... více
Jídlo 15.09.2017
Byznys menu

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní... více
Restaurace 15.09.2017

Novinky v podzimních menu: Fíky s mangem, čtyřchodové brunche i pivo, které leželo 150 dnů ve sklepech

Kontrasty barev i chutí hrají na podzim talíře v... více
Jídlo 13.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo 12.09.2017
ego!

Jak připravit dobrý burger? V denním menu improvizujeme se sezonními surovinami, říká majitel Peter’s Burger Pubu

Ačkoliv si mnozí myslí, že vznikl v USA, původ má... více
Jídlo 09.09.2017

Zápisky protivného hosta

Paprika s Davidovou hvězdou Na nové bistro s názvem Paprika narazil nedávno Gourmetguru poblíž pražského náměstí Míru. Vlastní ho dva izraelští... více
Jídlo 08.09.2017
Pracovní oběd

Vyrábí desky pro Foo Fighters, spolupracovali s U2. Příští expanze by měla směřovat do Japonska, říká ředitel GZ Media Michal Štěrba

Umístění továrny na gramofonové desky má svá... více
Páteční oběd 08.09.2017
Byznys menu

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Restaurace 11.09.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Francouzská kavárna v centru Prahy Café de Paris... více
Jídlo 07.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo 05.09.2017

Skvělá gastronomie nad Prahou. Jak se obědvá v oblacích s michelinským šéfkuchařem

Do Prahy se vrátila akce "Dinner in the Sky", jídlo servírované v oblacích. Pro hosty vaří vídeňský... více
Jídlo 01.09.2017

Zápisky protivného hosta

Jižanské kuře z Dejvic Americké kuře na jižanský způsob slibovala už několik měsíců před svým červencovým otevřením nová restaurace Chickin v... více
Jídlo 01.09.2017
ego!

Babí léto v modrém: Připravte si nadýchaný švestkový koláč se skořicí

Ať už čerstvě utržená ze stromu, sušená nebo třeba tekutá, kudy švestka projde, tudy léčí. Spolu s... více
Jídlo 03.09.2017
Pracovní oběd

Místo stevardů dáme cestujícím víc místa a kvalitní wi-fi, říká ředitel FlixBusu pro Česko a Slovensko Pavel Prouza

Lepší čas pro setkání s ředitelem FlixBusu pro... více
Páteční oběd 01.09.2017
ego!

Do Česka dorazily food trucky. Gastronomádi milují svobodu stejně jako vychytané speciality

Rychlé občerstvení může leckomu nahánět hrůzu. To... více
Téma 04.09.2017
Byznys menu

Le terroir: Malá velká Francie v centru Prahy

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský" podnik, kde se uzavírají velké kontrakty. V... více
Restaurace 04.09.2017

Batáty, smoothies, donuty a další jídla a nápoje, které jsme před pár lety neznali a teď se po nich můžeme utlouct

Někdy se podnikatelé trefí do mezery na trhu, což... více
Téma čísla 31.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Šéfkuchař Marek Šáda na září připravil menu, v... více
Jídlo 29.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo 29.08.2017
Moje specialita

V barvách italské vlajky: Jak připravit skvělé caprese

Lehký letní pokrm vznikl v Kampánii. Jeho základní suroviny - rajčata, bazalka a mozzarella - značí... více
Jídlo 30.08.2017

Zápisky protivného hosta

Lístek s sebou Na okraji Kunratic stojí u vstupu do jednoho z největších pražských lesoparků restaurace s příznačným názvem Na tý louce zelený.... více
Jídlo 25.08.2017
ego!

Chalupářská klasika: Připravte si výborné špekáčky na černém pivu

Léto bez buřtu je jako prázdniny bez slunce. Pravda, špekáček opečený nad doutnajícími uhlíky je... více
Jídlo 27.08.2017
Pracovní oběd

Lidé si vykládají fakta, jak se jim to hodí, říká přední český specialista na mezinárodní konflikty

Emil Aslan je předním českým specialistou na... více
Páteční oběd 25.08.2017

Gastroakce: Září přeje proseccu, pivu i asijské kuchyni

Zářijové víkendy budou patřit gastronomickým festivalům. Venku je pořád příjemně teplo, a tak se... více
Jídlo 25.08.2017
Byznys menu

Vybroušená jednoduchost v restauraci Nota Bene: Ochutnali jsme skvostné hovězí i originální kulajdu

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost.... více
Restaurace 28.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Design i na talíři a levandulové donuty

Svěží chléb s mascarpone, rajčaty a mozzarellou potěšil Gourmetgurua v designovém bistru v... více
Jídlo 23.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Bistro s čerstvými rybami a mořskými plody objevil Gourmetguru na pražských Vinohradech. Zjistil... více
Jídlo 22.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Jídlo 22.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Bagety, chléb a dorty s vůní Francie

Petite France je pekařský obchod na pražském Novém Městě, inspirovaný francouzskými cestami svých... více
Jídlo 22.08.2017
Pracovní oběd

Navždy skautem. Novými členy se často stávají dospělí, říká ředitel Skautského institutu Miloš Říha

Uzel na skautském šátku se prý nesmí rozvázat,... více
Páteční oběd 18.08.2017

Zápisky protivného hosta

Když michelinský šéfkuchař netrpí závratí Od 1. do 10. září mají všichni návštěvníci metropole příležitost poobědvat či povečeřet vysoko nad Prahou.... více
Jídlo 18.08.2017
Byznys menu

Za gastronomií Krkonoš: Nenechte si ujít tradiční kyselo s houbami či výtečnou štiku s citronovou pěnou

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Restaurace 21.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Na okraji pražských Dejvic otevřela minulý měsíc restaurace zaměřená na americkou jižanskou... více
Jídlo 17.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Letní těstoviny v Café Záhorský a Veganland počtvrté v Praze

Café Záhorský je příjemná designová kavárna v... více
Jídlo 14.08.2017

Zápisky protivného hosta

Japonsko-české párování Nymburský podnik Sushi 4 You o sobě dával vědět dlouho dopředu, a tak když před pár týdny konečně otevřel, Gourmetguru se... více
Jídlo 11.08.2017
ego!

Risotto s duší flamenca: Připravte si paellu s čerstvými surovinami z moře i země

Obří pánev, na níž se dusí rýže s masem, zeleninou, plody moře, ovoněná šafránem. Paella je... více
Jídlo 11.08.2017

Gastroakce pro druhou polovinu léta: Francouzský kuchařský host V Zátiší i cibulová slavnost na česko-rakouských hranicích

Na druhou polovinu léta chystají české... více
Jídlo 10.08.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 10.08.2017
  Celkem nalezeno: 2661.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama