reklama

Téma: maso

Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Kde se občerstvit, když se celé odpoledne procházíte rozsáhlým Kunratickým lesem? Do zahradní... více
Jídlo 0 10.08.2017

Jak nejlépe připravit maso na způsob barbecue? Potřebujete hlavně trpělivost

Barbecue neboli BBQ je způsob grilování masa oblíbený především v USA a Austrálii. Od klasického... více
Jídlo 0 03.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo 0 25.07.2017
ego!

Jíst maso je přirozené. Jen se s ním musí zacházet s úctou, říká mladá šéfkuchařka Markéta Libánská

V pubertě koketovala s vegetariánstvím, nyní... více
Rozhovor 0 30.06.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Žebírkov potěší skvělým masem i domácími marinádami

Žebírka vepřová, telecí a hovězí, ale i kuřecí křídla nebo burgry nabízí strašnická restaurace... více
Jídlo 0 19.07.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 0 09.06.2017

Penta zavírá v Plzni svůj masokombinát. Z masného průmyslu se chce úplně stáhnout

Penta zavře jeden z pěti svých masokombinátů, jediný, který má v Česku. O práci přijde 230 lidí.... více
Podniky a trhy 0 30.05.2017
Moje specialita

Stoprocentně čerstvý tatarský biftek: Namletí masa a servírování porce dělí půl minuty

Pochoutka ze syrového masa se připravuje na... více
Jídlo 0 28.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 0 19.05.2017
ego!

Kvalitní maso je základ sekané. Připravte si ji se salátem a brusinkami

Znáte to "kouzlo", když ta lesklá voňavá masová šiška zmizí z pekáče téměř před očima? Ale aby měla... více
Jídlo 0 28.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Šalanda připravují bezlepkový řízek z králičího hřbetu

V karlínské Šalandě bodují dršťky i líčka,... více
Jídlo 0 11.04.2017
Moje specialita

Výprask, kopřivy... a zase to vejce. Připravte si velikonoční hlavičku z uzeného masa

Co by to bylo za Velikonoce, kdybychom zapomněli... více
Specialita 0 07.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Pod Věží připravují tlačenku povýšenou na luxusní pokrm

Šéfkuchař se nebojí výrazných chutí a zajímavých... více
Jídlo 0 28.03.2017

Zápisky protivného hosta

Zakotvený Pivovar Na lodích se už v českém povodí provozují různé gastronomické koncepty, takže Gourmetgurua ani nepřekvapilo, když pod Štefánikovým... více
Jídlo 0 24.03.2017
Moje technologie

Spolumajitel a ředitel softwarové společnosti Profinit Tomáš Pavlík: Teploměr na maso má být součástí každé domácnosti

Ředitel softwarové společnosti Profinit Tomáš... více
Technologie 0 27.03.2017

Jak cestuje hovězí pro hamburgery McDonald's. Z Česka do Polska a zpět

Maso do hamburgerů v českých pobočkách McDonald's pochází z Česka, například z Malče v Železných... více
Byznys 0 20.03.2017

Jaro v restauraci Mlýnec: Ochutnali jsme výtečné jehněčí i kopřivovou zmrzlinu

Restaurace Mlýnec v dubnu přichází s velikonočním menu. Český podtext je čitelný v každém jeho... více
Life 0 03.04.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Prostě trhané maso. Majitelé burgrárny Hadog otevřeli v Praze americké bistro

Patrik Habart a Jiří Cibulka provozují už několik... více
Jídlo 0 07.03.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Čestr čekají poslední dny. Své hosty se Ambiente chystá o masopustu řádně vykrmit

Do masopustního hodování se zapojila síť... více
Jídlo 0 23.02.2017

Američtí zemědělci chtějí odvetu za zákaz dovozu hovězího, odnést to můžou evropské motorky

Evropské malé motocykly jako Vespa se mohou stát... více
Podniky a trhy 0 14.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017
Byznys menu

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Restaurace 0 26.04.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Blue Orange připravují pečená hovězí žebra

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za... více
Jídlo 0 31.01.2017

V Česku rostla produkce masa, pokles byl jen u vepřového. Zvýšil se i výkup mléka od českých zemědělců

Česká republika loni vyprodukovala téměř 449... více
Byznys 0 30.01.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: V Cacao Prague umí skvělé dezerty. Teď se pustili do pastrami

Domácí dezerty z Cacao Prague má Gourmetguru rád.... více
Jídlo 0 16.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Benada připravují steak z jelení svíčkové

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Jídlo 0 28.12.2016
ego!

Labužnické masíčko. Připravte si tradiční francouzskou pomazánku rillettes z kachny

Pro játrovku máme slabost. Přezdívku paštikáři... více
Jídlo 0 27.11.2016
Recept

Výročí Karla IV. gastronomicky. Připravte si hovězí jazyk nebo slepici načerno podle středověkého receptu

Rok oslav karlovského výročí pomalu končí. V jeho... více
Life 0 16.11.2016
recept

Připravte si svatomartinskou husu s jablky a houbovou nádivkou

Husy a bosí pasáčci, ladovský obrázek venkovské krajiny. Ráno děti vyhnaly husy ze dvora na náves,... více
Jídlo 0 14.11.2016

Produkce masa v Česku klesala. Mírně naopak stoupl prodej levnějšího mléka

Produkce hovězího a telecího masa vzrostla, vepřového a drůbežího se naopak vyrobilo méně. Celkově... více
Byznys 0 31.10.2016
Výsledky

Agrotrade, který ovládá drůbežárnu Xaverov, zvýšil loni zisk téměř o 30 procent na 129,5 milionu korun

Společnost Agrotrade, která ovládá i jednoho z... více
Byznys 0 30.10.2016

Festival nejen o jídle: V Dejvicích naporcují kance, jeho maso potom prozkoumají pod mikroskopem

Vybudí náš mozek více pohled na jídlo, nebo... více
Jídlo 0 19.10.2016

Majitel značky Nowaco už nechce dovážet české candáty z Francie. Má políčeno na domácí kapry

Jedna z největších potravinářských firem v Česku... více
Podniky a trhy 0 19.09.2016
ego!

Masné krámy: Podniky, ve kterých dosud vládne poctivé řeznické řemeslo

Voňavá jelítka, mastný bůček a křehká svíčková na nedělní oběd. Spotřeba masa v Česku roste, ale... více
Téma 0 02.09.2016

Mléka se kupovalo o procento více, cena ale klesla o pětinu. Porazilo se více krav, méně prasat

Masa se ve druhém čtvrtletí produkovalo o 0,9... více
Byznys 0 01.08.2016
ego!

Podnik, který má koule: Tenhle drive i tvar přinesli na Vinohrady producent skupiny Depeche Mode a žák Zdeňka Pohlreicha

Jako producent stojí Brit Tim Simenon za hity... více
Portrét 0 31.07.2016
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Další "masová" expanze Paula Daye a nekonečný příběh podniku v Klimentské

Pražské řeznictví The Real Meat Society čeká... více
Gourmet 0 28.07.2016

Produkty ze zabijačky bude možné roznést sousedům a známým legálně. Novela rovněž umožní domácí porážku skotu

Dosud je podle zákona možné maso ze zabijačky... více
Domácí 0 11.07.2016

Nabízejte hotové výrobky, nabádá Jurečka zemědělce. Kdo na to nemá podmínky, ať vstoupí do odbytového družstva

Chceme, aby zemědělci častěji prodávali své... více
Byznys 0 06.07.2016

Falšování potravin má vždy náskok, sledujte, jaké nové postupy se objeví, říká kontrolor potravinářské inspekce

Zatímco výrobci zejména masných výrobků vymýšlejí... více
Domácí 0 30.06.2016
Byznys lunch

Steaková terapie: S marketingovým ředitelem automobilky Škoda jsme zašli na pořádný kus masa

Manažerovi automobilky Škoda Stefanu Büscherovi... více
Gourmet 0 16.06.2016
Gourmet

Zápisky protivného hosta: Chcete si před podnik umístit lavičku? Čeká vás běh na dlouhou trať

Vzpomínáte na pohádku o Kohoutkovi a slepičce?... více
Gourmet 0 09.06.2016

Zpracovatelé nechtějí kupovat české maso. Prodejci ho berou raději ze zahraničí

Výrobcům masného zboží chybí kvalitní suroviny. Čeští zemědělci mají ve srovnání s levnější... více
Podniky a trhy 0 03.06.2016

Zeman zavádí v masnách bistra. Češi mění návyky, kupují už raději šunku než gothaj, tvrdí šéf firmy

Příbramská společnost Zeman maso-uzeniny plánuje... více
Podniky a trhy 0 01.06.2016

Agrofert zkouší v Praze uspět s prémiovým řeznictvím. Zákazník netuší, že je u Babiše

Na pražských Vinohradech se Babišův holding... více
Podniky a trhy 0 12.05.2016

Produkce masa i mléka v Česku meziročně stoupla. Ceny však zamířily dolů

V prvním čtvrtletí letošního roku meziročně stoupla produkce masa o 0,6 procenta na 109 577 tun.... více
Byznys 0 02.05.2016

Drůbeží maso koupí lidé jen ve slevě, říká ředitel klatovské firmy na kuřata

Trh s drůbežím masem se za posledních pět let zásadně změnil - lidé se více naučili kupovat ve... více
Podniky a trhy 0 26.04.2016

V Česku mohou vzniknout velká společná jatka. Vlastnit je budou potravináři i zemědělci

Čeští zpracovatelé masa zatím nedokážou dodávat... více
Byznys 0 22.04.2016
  Celkem nalezeno: 187.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama