reklama

Téma: recept

Vzpomínka na řecké slunce: Plněné vinné listy jsou skvělým předkrmem

Řekové milují jídlo. Ať už jsou to králičí stifado, grilované jehněčí, masové kuličky, plněné zelné... více
Jídlo 20.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Recept

Podzimní pokrmy, které zahřejí: Zkuste mrkvovou polévku s citrusy, francouzské rillettes nebo klasickou koprovku

Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
ego!

Rybí nakopávák. Připravte si peruánské ceviche neboli syrové rybky v pikantní zdravé marinádě

Jsou svěží, zdravé a taky děsně dobré. Ceviche... více
Jídlo 05.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
ego!

Na "skok" k protinožcům. Ochutnejte šišky z mletého klokaního masa

Australská kuchyně tvoří pestrý mix, jenž spojuje chutě anglických kolonizátorů, přistěhovalců a... více
Jídlo 27.09.2017

Glosa Martina Kasy: V předvolební hysterii se i e-Recept hodí

Projekt elektronických receptů se připravuje už několik let. Teď se z nich ale zase stává... více
Názory 19.09.2017
ego!

Zelí, které dobylo vesmír: Připravte si skvělé korejské kimchi

Korejský všelék, základ dlouhověkosti, národní poklad. Není divu, že když v roce 2008 letěl do... více
Jídlo 15.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo a pití 12.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo a pití 05.09.2017
ego!

Babí léto v modrém: Připravte si nadýchaný švestkový koláč se skořicí

Ať už čerstvě utržená ze stromu, sušená nebo třeba tekutá, kudy švestka projde, tudy léčí. Spolu s... více
Jídlo 03.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo a pití 29.08.2017
ego!

Chalupářská klasika: Připravte si výborné špekáčky na černém pivu

Léto bez buřtu je jako prázdniny bez slunce. Pravda, špekáček opečený nad doutnajícími uhlíky je... více
Jídlo 27.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Jídlo a pití 22.08.2017
ego!

Risotto s duší flamenca: Připravte si paellu s čerstvými surovinami z moře i země

Obří pánev, na níž se dusí rýže s masem, zeleninou, plody moře, ovoněná šafránem. Paella je... více
Jídlo 11.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo a pití 01.08.2017
ego!

Křupavá pochoutka faraonů: Falafel lze připravit luxusně i jako fastfood. Skvěle se hodí do burgeru

Kdo by někdy nezkoušel karbanátky z luštěnin.... více
Jídlo 28.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo a pití 25.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 21.07.2017

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo a pití 21.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo a pití 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 14.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme... více
Jídlo a pití 04.07.2017
ego!

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v... více
Jídlo 11.07.2017

eRecept si lékaři neoblíbili, povinný bude od ledna

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty elektronicky. Pacient si bude moci vybrat, jestli... více
Události 28.06.2017

O elektronické recepty se přihlásila pouze čtvrtina lékařů, od ledna budou povinné pro všechny

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty... více
Domácí 27.06.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo a pití 27.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 23.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo a pití 21.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo a pití 20.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 16.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo a pití 13.06.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 09.06.2017
ego!

Chuť moře v tempuře: Rybu a bramborovou kaši skvěle doplní mořské řasy

Růžové "očko" šťavnatého masa jedné z nejchutnějších ryb, obkroužené mořskou řasou. Sousto zdravé,... více
Jídlo 06.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují jarní salát z quinoy, ředkviček a pomerančů

Většinu pokrmů z menu restaurace La Loca si hosté... více
Jídlo a pití 23.05.2017
ego!

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Patří k nejoblíbenějším masům, je jemná, šťavnatá a má skvělou chuť. Ovšem co takhle zkusit... více
Jídlo 19.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Ulrika připravují candáta s chřestem

Na jídelním lístku pravidelně najdete okouny či štiky, přičemž způsob přípravy i přílohy se... více
Jídlo a pití 16.05.2017
ego!

Červené, voňavé a sladké: Dopřejte si jahody ve famózních dezertech

Mají tvar srdce, jsou symbolem lásky, požitku i rozkoše. A s čepicí šlehačky jsou jahody ten... více
Jídlo 12.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci V Zátiší připravují pošírované vejce s chřestem

Podnik skloubil indické a české menu. Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v... více
Jídlo a pití 09.05.2017
ego!

Zázračný životabudič: Připravte si bio cizrnu na paprice

Ještě před pár lety u nás bývala cizrna hlavně výsadou vegetariánských restaurací, dnes v Česku... více
Jídlo 05.05.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hliněná bašta připravují mrkvové muffiny

Legendární průhonická restaurace Hliněná bašta prošla rekonstrukcí. Mezi jídly potěší svěží... více
Jídlo a pití 02.05.2017

Elektronické recepty tvoří jen 1,5 procenta vydaných předpisů. Systém přesto stál 318 milionů korun, zjistil NKÚ

Využití systému úložiště elektronických receptů... více
Domácí 02.05.2017
ego!

Kvalitní maso je základ sekané. Připravte si ji se salátem a brusinkami

Znáte to "kouzlo", když ta lesklá voňavá masová šiška zmizí z pekáče téměř před očima? Ale aby měla... více
Jídlo 28.04.2017
ego!

Jarní odlehčená kuchyně: Připravte si mladé jehněčí s kroupami a šťovíkem

Pokud jde o mladé čerstvé masíčko, není nad křehké jehněčí. K tomu pár krup, trocha šťovíku. Takhle... více
Jídlo 21.04.2017
ego!

Recept: ego! chlebíček exkluzivně připravil Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru

Chlebíček je nesmrtelný český fenomén. Speciálně... více
Téma 13.04.2017

Po receptech se budou digitalizovat také pracovní neschopenky, zaměstnavateli bude stačit poslat SMS s jejím číslem

Nemocní zaměstnanci by od roku 2019 už nemuseli... více
Události 12.04.2017
ego!

Dokonalost ve skořápce: Jak správně vybrat a vařit vejce?

Každé svátky mají své rituály i symboly. Když začnou vzduchem svištět pomlázky, přichází velká... více
Jídlo 07.04.2017
  Celkem nalezeno: 471.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama