reklama

Téma: recept

Elikatesy

Elikatesy: Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

Ego! vám pravidelně přináší novinky z... více
Jídlo a pití 12.12.2017

Ryba z lázně: Zkuste místo štědrovečerního kapra konfitovaného platýse s citronem

Plánujete připravit letošní vánoční rybu trochu netradičně? Přemýšlíte, čím překvapit své blízké a... více
Jídlo 16:14

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Skvostný španělský ptáček soupeří v nové pražské restauraci Tiskárna s plněným jehněčím hrudím. Za... více
Jídlo a pití 06.12.2017

Přes 4500 lékařů se nestihne připojit k systému elektronických receptů. Hrozí jim pokuta dva miliony

Lékaři v Česku musí od 1. ledna 2018 připojit... více
Domácí 03.12.2017

Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky

Tenhle vývar má sílu volského potahu, ostatně je připraven z hovězí oháňky. V puse je sametově... více
Jídlo 01.12.2017

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Češi jsou, co se týče vánoční gastronomie, konzervativnější než Italové. Ti totiž nemají jedno... více
Jídlo a pití 01.12.2017

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

Desítky let fungovalo v Kaprově ulici v Praze vyhlášené knihkupectví, které po krátké renovaci... více
Jídlo a pití 28.11.2017

Tuřín dávno není symbolem bídy. Připravte si z něj skvělou zdravou pomazánku

Tuřín, zelenina, na níž kdysi přežívali lidé v časech nouze, neúrody jiných plodin i válek. Není... více
Jídlo 24.11.2017

Trocha sladké exotiky: Připravte si datlový koláč s fíky, ananasem a mangovým sorbetem

Ananas, fíky, datle v moučníku s mangovým... více
Jídlo 16.11.2017
Svatomartinská husa

Třikrát svatomartinská husa: Šéfkuchaři radí kořenit badyánem, přidat kapustové listy nebo celerové pyré

Chystáte se letos připravovat svatomartinkou husu... více
Jídlo a pití 09.11.2017
Videorecept

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Šéfkuchař Tomáš Juřík z pražské restaurace La Finestra in Cucina restauratéra Riccarda Lucqueho nám... více
Jídlo a pití 07.11.2017

Nové kuchařské knihy: Řešíte, nebo hřešíte? A jak upéct bezlepkový dort, který je k nerozeznání od toho z cukrárny

Představujeme nové kuchařské knihy, které se... více
Jídlo a pití 01.11.2017

Slaný koláč ze sladké Francie: Připravte si houbový quiche

Podzim přeje houbařům. Zapomeňte na smaženici a kulajdu - upečte si quiche! více
Jídlo 31.10.2017

Vzpomínka na Řecko: Plněné vinné listy jsou skvělé jako studený předkrm i teplý hlavní chod

Řekové milují jídlo. Ať už jsou to králičí... více
Jídlo 23.10.2017
Recept

Připravte si nadýchané makové bochánky a koláč s karamelizovanými hruškami nebo zkuste knedlíky podle michelinského šéfkuchaře

Podzim v kuchyni voní mákem, hruškami i lahodnou... více
Jídlo a pití 16.10.2017
Recept

Podzimní pokrmy, které zahřejí: Zkuste mrkvovou polévku s citrusy, francouzské rillettes nebo klasickou koprovku

Hledáte inspiraci pro podzimní pokrm, který... více
Jídlo a pití 06.10.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Café Buddha připravují smaženého kraba s omáčkou

Jedna z nejlepších thajských restaurací v Praze se rozkročila více do šířky. Nyní nabízí spoustu... více
Jídlo a pití 06.10.2017
ego!

Rybí nakopávák. Připravte si peruánské ceviche neboli syrové rybky v pikantní zdravé marinádě

Jsou svěží, zdravé a taky děsně dobré. Ceviche... více
Jídlo 05.10.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Dvoudenní festival nejen valašských specialit... více
Jídlo a pití 28.09.2017
ego!

Na "skok" k protinožcům. Ochutnejte šišky z mletého klokaního masa

Australská kuchyně tvoří pestrý mix, jenž spojuje chutě anglických kolonizátorů, přistěhovalců a... více
Jídlo 27.09.2017

Glosa Martina Kasy: V předvolební hysterii se i e-Recept hodí

Projekt elektronických receptů se připravuje už několik let. Teď se z nich ale zase stává... více
Názory 19.09.2017
ego!

Zelí, které dobylo vesmír: Připravte si skvělé korejské kimchi

Korejský všelék, základ dlouhověkosti, národní poklad. Není divu, že když v roce 2008 letěl do... více
Jídlo 15.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují polévku z hříbků

Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní... více
Jídlo a pití 12.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Le terroir připravují uzenou makrelu

Tradiční pražská restaurace změnila s příchodem nového majitele koncepci. Už se nejedná o "snobský"... více
Jídlo a pití 05.09.2017
ego!

Babí léto v modrém: Připravte si nadýchaný švestkový koláč se skořicí

Ať už čerstvě utržená ze stromu, sušená nebo třeba tekutá, kudy švestka projde, tudy léčí. Spolu s... více
Jídlo 03.09.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nota Bene připravují kachní prso

Důraz na jasné chutě, jednoduchost a přímočarost. Taková je filozofie šéfkuchaře komorní restaurace... více
Jídlo a pití 29.08.2017
ego!

Chalupářská klasika: Připravte si výborné špekáčky na černém pivu

Léto bez buřtu je jako prázdniny bez slunce. Pravda, špekáček opečený nad doutnajícími uhlíky je... více
Jídlo 27.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Harmony ve Špindlerově Mlýně připravují selátko se zelím, cibulkou a bramborem

Kvalita služeb ve Špindlerově Mlýně se za... více
Jídlo a pití 22.08.2017
ego!

Risotto s duší flamenca: Připravte si paellu s čerstvými surovinami z moře i země

Obří pánev, na níž se dusí rýže s masem, zeleninou, plody moře, ovoněná šafránem. Paella je... více
Jídlo 11.08.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v bistru Premier Mercato připravují rizoto s krevetami

Italské bistro nabízí zajímavé snídaně, rychlé obědy i pohodové posezení u kvalitního vína... více
Jídlo a pití 01.08.2017
ego!

Křupavá pochoutka faraonů: Falafel lze připravit luxusně i jako fastfood. Skvěle se hodí do burgeru

Kdo by někdy nezkoušel karbanátky z luštěnin.... více
Jídlo 28.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Žofín Garden připravují kuřecí prsa na zázvoru

Jedničkou je v restauraci Žofín Garden burger z otevřeného ohně. Potěší i česká klasika jako... více
Jídlo a pití 25.07.2017
ego!

Dva světy na jednom talíři: Připravte si humra se steakem v duchu módních kombinací surf & turf

To nejlepší ze země a moře, ovšem v gurmánském... více
Jídlo 21.07.2017

Halušky po valašsku: Připravte si je s restovanou slaninou, kopřivami a smetanou

Halušky se tradičně připravují na Slovensku, ale také na Valašsku. Svůj recept na halušky se... více
Jídlo a pití 21.07.2017

Zahrádka na talíři: Mlýnec v létě vsadil na hrášek, meruňky i rybíz. V Bellevue si dáte mořského vlka

Letní zahrádkou se inspiroval šéfkuchař Marek... více
Jídlo a pití 18.07.2017
ego!

Chuťovka z Marche: Připravte si plněné, obalené a smažené italské olivy

Jsou velké jako křepelčí vejce, mají jemnou pikantní chuť, masitou dužinu a Italové si s nimi umí... více
Jídlo 14.07.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Nejen Bistro připravují hovězí na grilu, brambůrky a tři druhy hrášku

Z nabídky karlínského Nejen bistra doporučujeme... více
Jídlo a pití 04.07.2017
ego!

Steak s vůní lesa: Grilované žampiony portobello se hodí k odlehčené letní večeři

Grilování bez masa je jako oheň bez kouře. Ale existují výjimky. Třeba takové portobello. Jen tak v... více
Jídlo 11.07.2017

eRecept si lékaři neoblíbili, povinný bude od ledna

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty elektronicky. Pacient si bude moci vybrat, jestli... více
Události 28.06.2017

O elektronické recepty se přihlásila pouze čtvrtina lékařů, od ledna budou povinné pro všechny

Od ledna 2018 musí všichni lékaři vydávat recepty... více
Domácí 27.06.2017

Podívejte se, jak v restauraci Pohostinec Monarch připravují výborný tatarák z telecího masa

Před pár týdny otevřený Pohostinec Monarch se... více
Jídlo a pití 27.06.2017
ego!

Ušák s vůní louky: Králík na řebříčku je ideální odlehčené jídlo pro letní dny

Má jemné bílé maso, a tak mu sluší trocha výraznějších chutí. Domácí králík vyrůstá na bylinkách. A... více
Jídlo 23.06.2017

Jak se peče valašský frgál: Naplnit ho můžete ovocem, tvarohem i zelím

Frgál patří společně se slivovicí či polévkou kyselicí k nejtypičtějším krajovým specialitám na... více
Jídlo a pití 21.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Zlatá Praha připravují kuřecí prso se zeleninou a lanýžovou pěnou

Zlatá Praha na střeše pětihvězdičkového hotelu... více
Jídlo a pití 20.06.2017
ego!

Zdravý trend kvašení zeleniny se vrací: Připravte si candáta s fermentovaným pórkem

Candát je skvělá a zdravá ryba už sama o sobě.... více
Jídlo 16.06.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

V Pivovaru Národní boduje rustikální koleno na pivě. V nabídce je i kilový steak se šesti pivy a... více
Jídlo a pití 13.06.2017
ego!

Minutka předsudků zbavena: Připravte si zdravá drůbeží játra s pošírovaným vejcem

S oblibou si je připravujeme jako klasickou rychlovku, když je třeba uvařit opravdu bleskově. Játra... více
Jídlo 09.06.2017
ego!

Chuť moře v tempuře: Rybu a bramborovou kaši skvěle doplní mořské řasy

Růžové "očko" šťavnatého masa jedné z nejchutnějších ryb, obkroužené mořskou řasou. Sousto zdravé,... více
Jídlo 06.06.2017
  Celkem nalezeno: 484.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama