reklama

Téma: recept

Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Salabka připravují šneky s kroupovým rizotem

Kuchyně pražské Salabky se ujal nový šéfkuchař. Léta působil v michelinských restauracích na... více
Jídlo 0 21.03.2017
ego!

Smyslná večeře: Tygří krevety skvěle doplní švestkové víno

Exploze barev, svatba vůní, chuťový orgasmus. Není náhoda, že famózní jídlo bývá popisováno jako... více
Jídlo 0 19.03.2017

Podívejte se, jak v restauraci Mlýnec připravují makrelu s pistáciovým pyré, hruškou a tapiokou

více
Jídlo 0 14.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v kavárně Café Rudolfinum připravují dýňovou pomazánku

V nabídce podniku je med z úlů umístěných na střeše Rudolfina. Ochutnejte i sušená masa, hovězí... více
Jídlo 0 07.03.2017
ego!

Žebírka na grilu nejsou složitá. Zkuste je s hořčicí, křenem a domácí marinádou podle našeho receptu

Když je jíme, připadáme si jako na hostině v... více
Jídlo 0 03.03.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Chilli Point připravují slávky na kari s kokosovým mlékem

U nejpálivějších jídel musíte v Chilli Pointu... více
Jídlo 0 28.02.2017
ego!

Ostrá řež v hrnci: Co kraj, to jiný guláš. Všechny ale zasytí a uspokojí i gurmánské choutky

Maďarský, segedínský, vídeňský, perkelt,... více
Jídlo 0 26.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v salaterii UGO připravují smoothie s ananasem a mátou

Rychlé, ale současně pestré a zdravé. Právě na tuto filozofii vsadil řetězec s rychlým občerstvením... více
Jídlo 0 21.02.2017
ego!

Losos se dá připravit stokrát jinak: Zkuste ho netradičně s červeným vínem

Má málo kostí a připravíme ho raz dva. Skvělý je syrový, uzený, z grilu, trouby i pánve. Co však... více
Jídlo 0 17.02.2017

Elektronické recepty jsou od příštího roku povinné. Za vytištění kódu na papír už stát zaplatil 300 milionů

Lékaři budou muset od prvního ledna příštího roku... více
Byznys 0 16.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Portfolio připravují předkrm z mušlí svatého Jakuba

Šéfkuchař Tomáš Císařovský sází na jednoduchou a čistou prezentaci dvou až tří hlavních chutí. Za... více
Jídlo 0 14.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Hergetova Cihelna připravují tatarák

Malostranská restaurace Hergetova Cihelna patří díky svému výhledu na Vltavu a Karlův most k... více
Jídlo 0 07.02.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Blue Orange připravují pečená hovězí žebra

Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za... více
Jídlo 0 31.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Bistro'Os připravují thajskou polévku Tom Yum

Pražské Bistro'Os se zaměřuje na jednoduché, ale poctivé snídaně. Zaujmou snídaně sestavené na míru... více
Jídlo 0 24.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Asian Temple připravují indonéskou specialitu

Usměvavý a mimořádně komunikativní Indonésan Nyoman Purnat převzal loni v létě kuchyni Asian... více
Jídlo 0 17.01.2017
ego!

Alchymie šunky. Základem při přípravě je kvalitní maso

Odstartovat nový rok plnou pusou odvážných předsevzetí je už náš národní sport. Úprava váhy bývá... více
Jídlo 0 13.01.2017

Jídlo není soupeř. Inspirujte se zdravým jídelníčkem od špičkových českých šéfkuchařů

Mezi nejčastější lednová předsevzetí Čechů patří... více
Jídlo 0 13.01.2017

Podívejte se, jak v restauraci Augustine připravují skvělý tatarák

Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace.... více
Jídlo 0 10.01.2017
ego!

Tříkrálová tabule. Dopřejte si slavnostní pohoštění se srnčím hřbetem a petrželí

Perníčky od adventu pěkně rozleželé. Naložené ořechy, které naštěstí zůstaly ušetřeny při nedávných... více
Jídlo 0 06.01.2017
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Benada připravují steak z jelení svíčkové

Liberecký grandhotel osobně otvíral císař František Josef I. V kuchyni dnes vládne zkušený... více
Jídlo 0 28.12.2016
ego!

Sladké hříchy vánoční. Slavnostní tabuli skvěle doplní čokoláda

Tichá noc, svatá noc... Zatímco naši předci na Štědrý den rozjímali, my hlavně trávíme. Slavnostní... více
Jídlo 0 23.12.2016

Podívejte se, jak v restauraci Grand Cru připravují marinovaného lososa bez pečení

Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém... více
Jídlo 0 20.12.2016
ego!

Plody moře s kreativní přílohou. Díky spojení langustýny s čočkou se chuťové zážitky násobí

Langusty a humři patří k tomu nejlepšímu, co moře... více
Jídlo 0 21.12.2016
Byznys menu

Podívejte se, jak v restauraci Luka Lu připravují balkánskou specialitu sarmu

Působivý interiér Luka Lu vzdává hold balkánskému naivnímu umění. Spousta předmětů je umístěných na... více
Jídlo 0 06.12.2016
ego!

Slunečnice s chapadly. Topinambur zažívá renesanci, výborný je třeba v kombinaci s chobotnicí

Jeho hlízy bývají pokřivené, nevzhledné, ale... více
Jídlo 0 07.12.2016
ego!

Labužnické masíčko. Připravte si tradiční francouzskou pomazánku rillettes z kachny

Pro játrovku máme slabost. Přezdívku paštikáři... více
Jídlo 0 27.11.2016

Podívejte se, jak v restauraci Potrefená husa připravují pstruha s máslovou omáčkou a brambory

Tři desítky Potrefených hus už fungují v Česku a... více
Jídlo 0 22.11.2016
Recept

Kdoule, známá neznámá. Zkuste ji upéct třeba ve víně

Kdoule se svou intenzivní vůní je skvělou prevencí proti molům v šatníku. Ještě lepší uplatnění ale... více
Jídlo 0 18.11.2016

Podívejte se, jak v restauraci Etnosvět připravují kroupové rizoto s nivou, červenou řepou a hruškou

Pokud budete pomocí Tripadvisoru a podobných... více
Jídlo 0 15.11.2016
Recept

Výročí Karla IV. gastronomicky. Připravte si hovězí jazyk nebo slepici načerno podle středověkého receptu

Rok oslav karlovského výročí pomalu končí. V jeho... více
Life 0 16.11.2016
recept

Připravte si svatomartinskou husu s jablky a houbovou nádivkou

Husy a bosí pasáčci, ladovský obrázek venkovské krajiny. Ráno děti vyhnaly husy ze dvora na náves,... více
Jídlo 0 14.11.2016

Česká klasika i vůně experimentů. Mladá kulinářka sepsala první českou kuchařku o nakládání

Kulinářka Daniela Turecká měla odjakživa ráda... více
Jídlo 0 14.11.2016

Podívejte se, jak v restauraci La Loca připravují poctivý hovězí steak s topinamburovým pyré a datlovou omáčkou

Designová restaurace La Loca a nekuřácký hudební... více
Jídlo 0 08.11.2016
ego!

Chameleon z pánve wok. Připravte si zdravé tofu s houbami a zeleninou

Pánev wok spolu s asijskou technikou stir­-fry fungují po staletí. Zelenina je z ní křupavá a... více
Jídlo 0 04.11.2016

Lékaři budou on-line. Česko digitalizuje zdravotnictví, příklad si bere z Vysočiny

Elektronizace zdravotnictví v Česku v porovnání s ostatními zeměmi vázne. Napravit to má vládní... více
Události 0 06.11.2016

Podívejte se, jak v restauraci Chorvatský mlýn připravují polévku z mořského hlavonožce

Chorvatský mlýn si již dvě dekády drží pověst... více
Jídlo 0 04.11.2016
ego!

Ve sladkém oparu: Připravte si maracujový sorbet a dýňové chutney

Dezert s chutí vyzrálého ovoce a v barvách podzimní sklizně jako by se vynořil z mlhy. Maracujový... více
Jídlo 0 04.11.2016

Podívejte se, jak v restauraci Le Grill připravují krémovou houbovou polévku z kotrče

Elegantní restaurace Le Grill hotelu The Grand... více
Jídlo 0 24.10.2016
ego!

Legenda z restaurací a jídelen: Kuře s broskví je výzva. Zkuste přidat mandle

Evergreen socialistické "vysoké gastronomie" kuře s broskví dodnes nezmizel z kuchařských skript.... více
Jídlo 0 26.10.2016
Recept

Cuketová sklizeň: Připravte si závitek podle šéfkuchaře luxusního pražského restaurantu Hradčany

Šunkové rolky s křenem a jednohubky s pomazánkou... více
Jídlo 0 20.10.2016

Dýně, které nevyhovují měřítkům krásy, nevyhazujte. Opečte je a přidejte k srnčímu hřbetu s houbovou omáčkou

K podzimu patří dýně, jablka, houby, zvěřina... A... více
Jídlo 0 14.10.2016

Podzimní vůně Francie: Upečte si dýňový koláč s javorovým sirupem

Dýně, kterých se i letos na podzim urodila spousta, potěší milovníky polévek i sladkého. Při pečení... více
Jídlo 0 12.10.2016

Podívejte se, jak v baru Bugsy's připravují jejich nejlepší drink krok za krokem

Bugsy's, jeden z nejslavnějších a neprestižnějších barů v metropoli, nedávno oslavil jednadvacáté... více
Jídlo 0 11.10.2016

Příprava kohouta na víně není složitá. Začněte ale raději dřív, než hlavní surovina zakokrhá

Příprava slavné francouzské speciality není... více
Jídlo 0 10.10.2016
Recept

Podívejte se, jak v restauraci Al Mulino připravují filety z mořského vlka

Komplex Panského dvora v Dolních Počernicích byl po kompletní rekonstrukci otevřen letos v létě. V... více
Jídlo 0 04.10.2016
Recept

Modrý krab a kaviár z létajících ryb v inkoustové bulce. Tak připravuje burgery šéfkuchař z Asian Temple

Burgery se v Česku staly v posledních letech... více
Jídlo 0 03.10.2016
ego!

I Češi dříve bývali žabožrouti. "Exotika" od rybníka už ale moc neláká, přitom není složitá na přípravu

"Dáte si žábu?" Zkuste tuhle otázku položit... více
Jídlo 0 28.09.2016
  Celkem nalezeno: 418.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama