reklama

Téma: tipy

Pracovní oběd

Byznys v podání zakladatelky Globair Jany Procházkové: Dobrodružství, ne boj o přežití

"Čím líp děláme naši práci, tím víc hrozí, že o... více
Páteční oběd 0 24.02.2017

Moje čtení: rektorka pražské VŠE Hana Machková

Rektorka pražské VŠE Hana Machková má čtení i psaní doslova v popisu práce. A když nepracuje? Zase... více
Knihy 0 24.02.2017

Zápisky protivného hosta

Neulítnou Rudolfinu včely? Tak aby bylo jasno. Gourmetgurua nezajímá jen jídlo a pití, ale strava duševní jakbysmet. Proto mu nemohlo uniknout... více
Jídlo 0 24.02.2017
ego!

Sbližování ginu s vínem: Beefeater Burrough's Reserve "odpočíval" v sudech po bordeauxském

Na etiketě kdysi jediné varianty London Dry ginu... více
Jídlo 0 24.02.2017

Kdo nečte s námi, čte proti nám

Parafráze propagandy z dob minulých už naštěstí nikoho neděsí, pouze pobaví. Pro zimní večery vám ale nabízíme i vzory hodné následování. více
Speciál / knihy 0 24.02.2017

Byt nám hlídá vysavač, chceme k němu přidat i chytrou troubu, říká Martin Pučálka

Ředitel společnosti Pučálka, která se zabývá... více
Technologie 0 23.02.2017

Luxus do Ženevy: Čím automobilky lákají nejbohatší řidiče

Na březnovém autosalonu v Ženevě se předvedou superluxusní vozy pro nejbohatší. Extrémní off-road... více
Auto 0 23.02.2017

Let nad mořem či kojenec na sjezdovce. Zakladatel oděvní firmy Pietro Filipi Petr Hendrych rád holduje adrenalinovým zážitkům

Petr Hendrych cestování vždy spojuje s nějakou... více
Moje tři cesty 0 23.02.2017

Životopis je první dotyk s novými příležitostmi. Při jeho psaní přemýšlejte, kam se chcete posunout

Životopis je jako první dotyk (nenasazujte si v... více
život v korporátu 0 23.02.2017
ego!

Lázně aktivně: Ve kterých střediscích si po proceduře zalyžujete?

Populární wellness dnes již sice nabízí řada hotelů, ale lázně jsou lázně. Poskytnou vám i... více
Speciál 0 22.02.2017
ego!

Divoký Kohout: Víno surové chuti, které rostlo i zrálo nespoutaně

Původně Cuvée Oldschool 2011 je dnes obrandované jménem brněnského podniku Kohout na víně. Byť se... více
Jídlo 0 17.02.2017

Zápisky protivného hosta

České Puro Gelato zmrazilo Němce Ač letošní únor ke konzumaci zmrzliny příliš nevybízí, Gourmetguru má pro vás žhavou, respektive ledovou novinku.... více
Jídlo 0 17.02.2017

Moje čtení: místopředseda vlády a předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek

Pavel Bělobrádek čte pravidelně, rád a většinou u stolu, ale někdy má knihy stažené i v mobilu.... více
Knihy 0 17.02.2017
Pracovní oběd

Pracovní oběd s šéfem ekolo.cz Jakubem Ditrichem: Ježdění na elektrokole není projev lenosti

Byla to láska na první pohled. Servírka řekla, že... více
Páteční oběd 0 17.02.2017
Moje technologie

Světla, topení i zalévání u nás doma žijí vlastním životem, říká majitel firmy Next Ivan Pavlíček

Vědec a majitel společnosti Next Ivan Pavlíček... více
Technologie 0 21.02.2017

Nová Škoda Octavia: Vsadila na odvážný design. Uspěje?

Změna přídě nejprodávanějšího vozu v Česku vyvolala rozporuplné reakce. Čtyři světlomety ale nejsou... více
Auto 0 16.02.2017

Na svých cestách poznal ředitel české pobočky aerolinek Emirates Bořivoj Trejbal ráj na zemi a město nebezpečnější než divočina se lvy

Nejvyšší šéf Emirates v Česku cestuje nejraději... více
Moje tři cesty 0 16.02.2017

Proč mít firemní hodnoty? Fungují jako myšlenkový most mezi firmou a vnějším prostředím

Jako start-up nepotřebujete formulovat firemní... více
život v korporátu 0 16.02.2017
ego!

Dezert jako vyznání: Romantický valentýnský večer zajistí malinový dort s čokoládou

Svatý Valentýn - takový svátek nesvátek. Den... více
Jídlo 0 10.02.2017
ego!

Enigmatická rumová kompozice. Bonpland Rouge se nejlépe prosadí v čistém stavu

Bonpland Rouge je kompozice sestavená z rumů Guatemaly, Guyany, Jamajky, Nikaraguy a Trinidadu.... více
Jídlo 0 24.02.2017

Moje čtení: Ilustrátorka Renáta Fučíková

Renáta Fučíková, v současné době velmi žádaná ilustrátorka, se věnuje knihám každý den. Čas od času ušetří chvilku i na "nepracovní čtení." více
Knihy 0 10.02.2017

Spolupráce v mezinárodním týmu bolí a není intuitivní. Největší zradou bývá šéfova vlastní jistota

Lucie se ptá Za poslední dva roky si podle... více
život v korporátu 0 09.02.2017

Pavel Jechort, generální ředitel společnosti Suri: První láska byla červená

Poprvé točil volantem, když mu bylo šest. A hned byl o krok dál k dospělosti. více
Jízda 0 03.02.2017

Dovádivý Němec. Víno Dürkheimer Riesling svítí teplým jarním sluncem

Dokonalost, pořádek a řád bývají vlastnostmi Němců. Jak je na tom německé víno? Od něj přece jen... více
Jídlo 0 03.02.2017
ego!

Moje čtení: Novinář a moderátor Jakub Železný

Známý novinář a moderátor Jakub Železný je, jak vidno, náruživý čtenář. A to už odmalička. více
Knihy 0 04.02.2017
Moje technologie

Od auta se chci oprostit. Začal jsem skládacím kolem, říká ředitel firmy Mibcon Ondřej Dědina

Šéf společnosti Mibcon Ondřej Dědina se v osobním... více
Technologie 0 07.02.2017

Auto, které nelze přehlédnout

Nová Toyota CH-R láká designem. Funguje dobře i jako hybrid. více
Auto 0 02.02.2017

Na svých cestách šéf Řízení letového provozu Jan Klas pochopil, proč se říká "pije jako Dán"

Cestování má generální ředitel Řízení letového... více
Moje tři cesty 0 02.02.2017

Doporučit do práce kamaráda je dobrá cesta, vznikají tak pevnější pracovní týmy

Doporučení "zevnitř" je dobrý systém. Posilujete jím hrdost na svou firmu. Pokud výběr selže, je to... více
život v korporátu 0 02.02.2017

Zápisky protivného hosta

Na pelmeně do Štěpánské Na farmářských trzích na pražském Vítězném náměstí Gourmetguru vždy rád zabrousí ke stánku s pelmeněmi − vařenými... více
Jídlo 0 27.01.2017
ego!

Bourbon whiskey Rebel Yell: Hybrid mezi obilnými destiláty

Bourbon whiskey Rebel Yell se hlásí k trendu, jenž se dá nazvat hybridizace zrajících obilných... více
Jídlo 0 27.01.2017

Moje čtení: Pavel Kosatík, novinář, scenárista a spisovatel

Pavel Kosatík má komiksy rád od dětství a také je tak dlouho píše, i když odvahu publikovat je... více
Knihy 0 27.01.2017
Pracovní oběd

Diana Rádl Rogerová, vedoucí partnerka české kanceláře Deloittu: Znala jsem kubánského kosmonauta

Do hotelu Mandarin Oriental jsem dorazila o deset... více
Páteční oběd 0 27.01.2017

SUV už kralují evropskému automobilovému trhu, v Česku zřejmě letos také převezmou prvenství

Do SUV přestupují ženy z minivozů, rodiny z... více
Téma čísla 0 26.01.2017

Lyžování po česku: Nejvíc metrů sjezdovek za korunu z ceny permanentky nabízí Klínovec

více
Data 0 26.01.2017
Moje technologie

Na značky si nepotrpím, říká ředitel portálu Letuška Josef Trejbal. Někdo má golf, on chová slepice a ovce

Ředitel letenkového portálu Letuška Josef Trejbal... více
Technologie 0 31.01.2017

Škoda Kodiaq vs. konkurence: Jak silní jsou soupeři?

Největší české SUV sází na prostornou kabinu, slušnou výbavu a výběr motorů. Jak jsou na tom jeho... více
Auto 0 26.01.2017

Mít chatu v Chorvatsku, šéf Hamé Martin Štrupl by se tam trvale vracel

Hory, voda a divočina jsou ideální cestovatelskou kombinací pro šéfa Hamé Martina Štrupla. Jedno z... více
Moje tři cesty 0 26.01.2017

Dvakrát do téže firmy vstoupit lze, u navrátilce ale neopomeňte vzít v úvahu i důvody jeho odchodu a návratu. Intuici propojte s rozumem

Při znovunajímání zaměstnance ověřte důvody jeho... více
život v korporátu 0 26.01.2017
ego!

Kde lyžuje Bond... James Bond? V hlavním evropském městě snobů i pod Mont Blankem

Slavný agent 007, jak všichni dobře víme, umí úplně všechno. Pilotuje rychlé čluny i letadla, skáče... více
Komerční speciál 0 25.01.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Šádovo Bellevue s českou klasikou

Na to, jestli si za dalších 12 měsíců Bellevue na Smetanově nábřeží pozici v Maurerově žebříčku... více
Jídlo 0 09.02.2017
ego!

Klidně si ho kupte! Rýnský Ryzlink z Malých Karpat vás odveze na alpskou louku

Slovenský Reya Magna Ryzlink rýnský, ročník 2013, podle žebříčků patří k nejlépe hodnoceným vínům v... více
Jídlo 0 22.01.2017
Pracovní oběd

Pracovní oběd s běžeckým guru Milošem Škorpilem: Jak správně vyběhnout... S problémy, ne s lidmi

Nechal jsem ho vybrat restauraci, jak je v této... více
Páteční oběd 0 22.01.2017

Sexy vůz přitahuje zloděje, říká jednatelka Kärcher CZ Milada Skutilová

Její první kotrmelce s autem odnesly jen punčocháče, od té doby ale dává přednost komfortu a... více
Jízda 0 13.01.2017
Moje specialita

Pesto. Jak se připravuje pravá italská bazalková pochoutka?

Je jen jedno pesto. Bazalkové, pochází z Janova a připravuje se v hmoždíři. A nejen Italové se po... více
Jídlo 0 18.01.2017
Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Co se bude odehrávat U Sádlů?

U Fílů vs. U Sádlů "Smutně a s hořkostí oznamujeme, že po dlouhých 19 letech ukončujeme provoz Café... více
Jídlo 0 19.01.2017
ego!

Gin jako DNA jednoho z nejúspěšnějších českých barů. Tým Bugsy’s prezentuje čtrnáct bylin

Comeback ginu iniciují spíše "butikové" než velké... více
Jídlo 0 13.01.2017
ego!

Alchymie šunky. Základem při přípravě je kvalitní maso

Odstartovat nový rok plnou pusou odvážných předsevzetí je už náš národní sport. Úprava váhy bývá... více
Jídlo 0 13.01.2017
  Celkem nalezeno: 961.
 
 Zobrazuji: 1 - 48. Další>    Konec>>
reklama

Žebříčky NejčtenějšíaNejoblíbenější

reklama
reklama