Nový gastronomický koncept, nová podoba interiéru. Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental se po zásadní proměně znovu otevřela veřejnosti.
Zlatá Praha má otevřeno každý den od 16 hodin, v neděli se konají brunche.
Důraz na lokální suroviny z produkce malých farem aneb od farmáře přímo ke stolu, takový je nový koncept legendární Zlaté Prahy, která se může pochlubit magickým výhledem na panorama staroměstských střech. A také úžasnou terasou, která bývá za teplých letních večerů absolutně zaplněná.
Ve včelím vosku tažený filet z lososovitého pstruha, řeřichová pěna, nakládaná mrkev, pomerančové želé
360 korun
Roláda z mladého králíka, slaninový krém, tvarohovo-bylinkový noček
560 korun
Ryba ve vosku
Kuchařský tým pod vedením Romana Dolejše a Michala Voldřicha objel několik farem a z jejich produktů připravil kolekci nových pokrmů, přičemž hojně využívá také med z vlastních úlů umístěných na střeše hotelu, stejně jako bylinky ze střešní zahrady.
Mezi předkrmy kraluje lahodný filet lososovitého pstruha, který je tažený ve včelím vosku a na talíři ho doprovází řeřichová pěna, nakládaná mrkev a pomerančové želé, další volbou je lehce zauzený tatarák z anguse z farmy Mitrovský dvůr na Vysočině.
Jak barví inkoust
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 60 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111