Restauraci Čestr v budově bývalého Federálního shromáždění pojmenovali po mase české stračeny, které si tu sami nechávají vyzrát. Umí tu dokonalé steaky, ale ještě větším lákadlem jsou v místním podání "obyčejná" jídla.

Famózní je například pomalu pečené hrudí s majoránkou nebo kolínko pečené na černém pivě s máslem a cibulí. Vynikající přílohy, z nichž některé se (názvy) podobají tomu, co známe z českých školních jídelen, výborným jídlům zdatně sekundují. Chlupaté knedlíky servírované s dozlatova vypečenou cibulkou, která na patře polechtá příjemnou sladkou chutí, se hodí snad ke všemu a výborné by byly i jen tak.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se