Ještě před pár lety bylo pro každé české město otevření nového místa, kde se vařilo z čerstvých surovin a kde nebyl jídelníček dlouhý jako Lovosice, důvodem k oslavě. Labužníci do takovýchto podniků táhli jako smečky hladových vlků a libovali si, že nebude trvat dlouho a Česká republika bude další Francií či Itálií.

Teď se ale píše léto roku 2012 a podobných bister už je v Praze, Brně, ale i dalších městech rozhodně víc, než byste spočítali na prstech obou rukou a nohou. Snad i proto už každé nové nevítáme jako mesiáše.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se