Chutě italské, španělské a jihoamerické kuchyně vyvážené ve speciálních degustačních menu bude až do poloviny října nabízet festival Gastronomico. K ochutnání s patřičným předkrmem a zákuskem bude například španělská paella s mořskými plody, čočka s chorizem a iberskou krkovicí nebo saltimbocca z telecí kýty s parmskou šunkou.

Festival je zaměřený na regionální speciality. "V tomto ohledu jsme šéfkuchařům nechávali volnou ruku, ať si sami zvolí, jaké pokrmy do svého menu zařadí," říká Pavel Suchánek, ředitel rezervačního concierge Alakarte, který festival organizuje.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se