Před časem jsem na tomto místě psala o tom, jak barvitá a zajímavá může být strava bez masa. Když se tedy na pražské Letné chystalo otevření restaurace Vegtral, těšila jsem se. Vegtral je totiž skorovegetariánským sesterským podnikem Fraktálu, který patří léta mezi letenské gastronomické jistoty.

Hned při první návštěvě Vegtralu mi však došlo, jak moc se mohou děti stejných rodičů lišit. Z kuchařské jistoty, jíž se povětšinou Fraktál vyznačuje, zde totiž nenajdete ani stopu. Jídlo, které jsme dostali, připomínalo adolescentní kuchařské pokusy, jaké někteří kulinářsky méně zdatní kolegové uskutečňovali na brněnských kolejích Tvrdého, kde jsem svého času měla tu čest pobývat.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se