Zatímco po celém světě regionální kuchyně boduje, u nás stojí zatím minimálně na okraji zájmu. Přitom regionální recepty mají mnoho podob a rozmanitých vůní, že je skoro s podivem, jak se mohlo na tak nevelkém území rozvinout tolik odlišných kulinárních tradic.

Vyzkoušejte si, jak chutná autentická kuchyně Chodska, Krkonoš, Hodoníska nebo Slovácka. Nabízíme vám k tomu čtyři recepty. Ve výběru jsou kynuté knedlíky, kyselo se sušenými houbami nebo kúsky s vajíčkem. Už jste někdy vyzkoušeli Krenfleisch? Teď je k tomu příležitost. Tak dobrou chuť.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se