- První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Nově všechny články v audioverzi
Recept
Podívejte se, jak kuchaři Emanuele Ridi a Roman Tourek připravují křepelku s kapustou a pomerančovým pyré
[name_short]
[notes.note_1]
[notes.note_2]
[name]
[notes.note_1]
[email]
Přihlášený uživatel
[number]
Platnost do: [valid.month]/[valid.year]
Možnost kdykoliv zrušit
Upozornění 2 dny před automatickou obnovou předplatného
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje předplatné i na delší období a tištěné vydání.
Jste přihlášený
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Češi italskou kuchyni milují a Emanuele Ridi patří k jejím předním propagátorům.
Nová restaurace na Dětském ostrově chce představit vybroušenou podobu italské gastronomie.
Restauraci v rámci rubriky Byznys menu navštívil týdeník Ekonom.
Zbývá vám ještě 50 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
Máte již předplatné?
Přihlásit se
Související články
Téma: gastronomie
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Téma: gastronomie
Všude za sebe platím. Za jídlo jsem schopný nechat v restauracích i 50 tisíc za měsíc
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Spotlight
29. 4. 2024 ▪ 27:58 min.
Den navíc nepomohl. Podnikatelům v gastru se nedařilo ani v únoru. Kdo je výjimkou?
27. 3. 2024 ▪ 3 min. čtení
#jídlove Lukáše Hejlíka: Flek je jako celé Brno: hravý, drzý, odvážný a udržitelný
28. 3. 2024 ▪ 2 min. čtení
Popeyes se nebojíme, říká šéfka českého McDonald’s. Řetězec zvýšil tržby a plánuje nové pobočky
28. 2. 2024 ▪ 4 min. čtení
Vybíráme z HN
Nejdřív zrušili bakalářské práce, teď VŠE zkrátí studium na magistra u poptávaného oboru
Pouhý rok výuky, pak několikaměsíční praxe a diplomová práce bude nově stačit k získání magisterského titulu. A to na Fakultě podnikohospodářské...
26. 4. 2024 ▪ 4 min. čtení
Úřady získají své „zásobníky talentů“. Dvojky z výběrových řízení dostanou další šanci automaticky
Tahle pracovní pozice vám unikla o fous, ale hodili byste se nám jinam – chcete? Takovou větu budou nejspíš slýchat od příštího roku...
1. 5. 2024 ▪ 4 min. čtení
Bankovní daň jako pomsta za nezdařenou windfall tax? Jiný důvod ODS nemá
Posledních 14 dní jsou čeští bankéři na nohou. Do hry se totiž dostala sektorová daň, která by akcionáře jimi vedených bank, mezi nimiž jsou i...
1. 5. 2024 ▪ 4 min. čtení