Šéfkuchař klade důraz na kvalitní, domácí a sezonní suroviny, využívá produkty malých farem. Za zkoušku stojí v medu a chilli pečená hovězí žebra i farmářské kuře plněné špenátem. Zajímavý průsečík české a francouzské kuchyně představují pečená kachní prsa s polentovými noky a červeným zelím s jablky.

 | Předplatné HN+ je zcela bez reklam.
 | Předplatné HN+ je zcela bez reklam.

Pořádná delikatesa. Recept na výborná pečená hovězí žebra

Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.

  • Veškerý obsah HN.cz
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Ukládejte si články na později
  • Všechny články v audioverzi + playlist