Z hlavních jídel nás okouzlil hlavně jeseter s lanýžovou raviolkou. Potěšila i gurmány ceněná ryba smuha královská. Vynikajícím rybám a plodům moře sekunduje prvotřídní sushi. Podívejte se, jak šéfkuchař připravuje svoji specialitu.
Šéfkuchař z Brna ukázal svou rybí specialitu. Marinovaný mořský vlk se salsou z manga
Přidejte si Hospodářské noviny
mezi své oblíbené tituly
na Google zprávách.
Tento článek máteje zdarma. Když si předplatíte HN, budete moci číst všechny naše články nejen na vašem aktuálním připojení. Vaše předplatné brzy skončí. Předplaťte si HN a můžete i nadále číst všechny naše články. Nyní první 2 měsíce jen za 40 Kč.
- Veškerý obsah HN.cz
- Možnost kdykoliv zrušit
- Odemykejte obsah pro přátele
- Ukládejte si články na později
- Všechny články v audioverzi + playlist